't Landthuys RagaMuffin's@2015   Privacy Policy

 

Lieve mensen,

 

Eerst en vooral wil ik natalie even bedanken dat ik een plekje mag hebben op haar site,

Ze heeft me gevraagd een stukje over mezelf te schrijven, dat is toch altijd iets lastig he, maar ik ga mijn best doen om jullie zoveel mogelijk te vertellen in een zo kort mogelijk stukje

 

Ik ben dus evy, en ik maak speeltjes voor honden en katten.

 

Al sinds mijn jonge kinderjaren ben ik gepassioneerd door dieren, voornamelijk honden, paarden en katten.

De eerste herinnering die ik er zelf aan heb is dat ik op mijn derde levensjaar tussen de voorbenen van een fries paard stond, op mijn zesde kreeg ik mijn eerste hondje van de sint.

Een super schattige yorkshire terriƫr, deze knappe jongen heeft mij vergezeld tot hij 16 was.

Ondertussen ging ik op paardrijlessen, op mijn 14de kocht ik mijn eerste paard van mijn spaarcentjes.

Dit prachtige haflinger veulentje is bij mij opgegroeid, alles wat ze kent heb ik haar zelf geleerd, dit meisje is nu nog steeds bij me en is ondertussen 17 jaar.

Was ik niet met de paarden bezig dan was ik aan het knutselen of dingen aan het maken.  

Op school was ik echter geen uitblinker, ik ben richtingen gezakt en heb uiteindelijk gekozen voor verkoop etalage, hier kon ik gelukkig mijn creatief ei in kwijt.

De eerste stages kwamen er aan en ik mocht stage lopen bij bakkerij lehaen.  

Hier heb ik natalie leren kennen, ik bleef bij hun hangen om er weekend en vakantie werk te doen, de jaren die ik bij hun ben geweest waren super, natalie is een vriendin voor het leven geworden maar goh wat hebben ze toch ook afgezien met mij.

Ik was een late puber en kon er wat van. Maar ook bij hun bleven de dieren een groot deel van mijn leven, zo kreeg natalie op haar verjaardag van mij een dwerg papegaai. Ondertussen, zoveel jaren later besteed ik nog steeds het grootste deel van mijn leven samen met de dieren, ik heb nu 3 aangelopen katten; moppie, dutsie en kleine, een prachtige en ontzettend lieve border collie yirco, 2 schatten van paarden haflinger rica en mijn friese meisje maatsje,  twee adoptie shetlanders roosje en mickey en ik zorg voor de twee paarden van een vriendin.

Nu was ik een tijdje geleden aan het denken dat ik terug iets met mijn creativiteit moest doen, maar wat? Ook vertelde me iemand dat ik meer met dieren moest gaan doen, maar wat? Zo is dus mijn idee ontstaan om zelf fleece honden en katten speeltjes te maken.

Omdat het een hobby is wil ik er zelf niets uit halen en bedacht ik ineens, waarom schenk ik de opbrengst niet aan een goed dieren doel, zo ben ik creatief bezig en ik doe iets met/voor dieren.

Nu de vraag, waarom fleece? Fleece is een stof waar je alle kanten mee op kan en waar je alle kanten van kan gebruiken, het is veilig, duurzaam omdat het in de wasmachine kan en het is goed voor de tandjes, door het knagen hier op poetst het dier zijn tanden op een vrij natuurlijke manier.

Ik zie dat mijn korte stukje nog vrij lang geworden is,

Dus heeft u interesse in een of meerdere speeltjes, voor je eigen dier of als speeltje om mee te geven aan het nieuw kitten personeel of puppy baasjes twijfel dan niet om eens op mijn facebook pagina te gaan kijken, deze noemt fleece speeltjes voor honden en katten.

 

U kan me ook vinden onder de naam evy hamers, bellen naar 0495333989 of mailen naar fleece-toys@outlook.be

Veel liefs van mij en alle diertjes die hier mee geholpen worden